Gezien de Corona – crisis zijn we genoodzaakt de opendeurdagen voor de residenties tot nader orde uit te stellen.
Neem alvast contact met ons op om extra informatie te verkrijgen over de verschillende koten. Wij zullen u nadien ook zeker contacteren voor een georganiseerd bezoek aan de koten.

De contractondertekening zal volledig digitaal gebeuren. Voorafgaand zullen wij u een invulformulier bezorgen dat volledig ingevuld teruggestuurd dient te worden.
Wanneer wij de gevraagde documenten volledig ingevuld ontvangen, zullen wij voor u, naargelang de beschikbaarheid van het gevraagde type kamer/studio, deze reserveren voor een beperkt aantal dagen. Wij zullen u dan het contract toesturen dat binnen een week na ontvangst digitaal dient ondertekend te worden.

U kunt het modelcontract alvast hier downloaden.

 

Vooral willen wij

  • Transparante informatie verstrekken en duidelijke afspraken maken
  • Nutteloze verplaatsingen, bezoeken, e-mails en telefoons vermijden
  • Aanwezige studenten maximale rust verzekeren, door bezoeken te minimaliseren

 

Daarom vragen wij... FIRST-TIME-RIGHT...

  • Op voorhand U terdege te informeren via onze website
  • Op voorhand uw personalia en voorkeuren ons over te maken via het inschrijvingsformulier
  • Zo kan uw bezichtiging en eventuele contract-afsluiting vlot verlopen

 

Quares Student Housing NV en haar dochtervennootschappen respecteren uw privacy en behandelt persoonlijke informatie vertrouwelijk. Deze wordt nooit aan derden verstrekt. U heeft op elk moment recht op inzage in uw gegevens om ze te laten verbeteren of te verwijderen zoals voorzien in de wet van 8/12/1992 met betrekking op de bescherming van het privéleven en de behandeling van gegevens met persoonlijk karakter.